Selecteer een pagina

Babette

Babette begon haar loopbaan met het trainen van hotelmedewerkers in duurzaamheid. Het begeleiden van mensen naar andere overtuigingen vond ze het leukste wat er is. Niet vreemd dus dat ze hierin nu al meer dan 20 jaar werkzaam is.

Ze heeft internationaal gecertificeerde trainers- en coach opleidingen gevolgd en ook lesgegeven op een aantal trainingsinstituten. Deze ervaring heeft ze aangevuld met cursussen Trainings Acteren, Werken met rollenspellen, Theatersport, Conflict Coaching en Mediation. Onlangs heeft ze twee langdurige opleidingen over Zelfmanagement en Communicatie en het Intuïtief begeleiden van cliënten afgerond. 

Annemarie

Annemarie heeft meer dan 18 jaar ervaring in het ontwikkelen, begeleiden en geven van workshops, cursussen en trainingen voor zowel non-profit als commerciële organisaties. Ze geeft regelmatig lezingen in het bedrijfsleven.

Ze heeft haar universitaire studie Onderwijskunde en Bedrijfsopleidingen aangevuld cursussen Trainings Acteren, Werken met Rollenspellen, Belbin Teamrollen, Roos van Leary, Reflecteren in Actie, Bewust Zelfmanagement en Intuïtief begeleiden van cliënten.  

 

Patricia

Mail je ons? Dan krijg je contact met Patricia. Onze business & event manager die alle zaken op kantoor strak regelt en onze trainingstrajecten top organiseert.  Van privacy wetgeving tot WordPress, van CRM tot offerte check, Patricia doet het.

Patricia is ook in te huren voor het organiseren van elk denkbaar zakelijk evenement. Voor meer informatie: www.patriciaherni.nl, Linkedin.