Selecteer een pagina

Flits workshop "hoe veranderingsbereid zijn wij?"

De workshop

Met deze korte intense workshop maakt de Train Academie in korte tijd (2,5 uur) veel energie los. In herkenbare scenes maken de trainers dilemma’s en taal van de organisatie concreet. Het resultaat: begrip door de verschillende perspectieven op de verandering en meer bewustwording van de eigen invloed om met verandering om te gaan.

Veranderen

De workshop is gebaseerd op de verandercurve van psychiater Elisabeth Kübler-Ross. Dit vertaald naar het bedrijfsleven geeft inzicht in hoe je omgaat met verandering. 

Deze workshop is zeer geschikt als start van een verandertraject of als deskundigheidsbevordering op teamdagen o.i.d. De groepsgrootte kan variëren van 5 personen tot 150.

Babette

Babette

Begeleider

‘Kort, energiek, humoristisch en to the point! Deze workshop is een mooie interventie als start van een traject of op een teamdag. Ook bij pijnlijke voorbeelden lachen mensen om zichzelf. Dat zorgt ervoor dat mensen meer begrip krijgen voor de verandering.’

Annemarie

Annemarie

Begeleider

‘Ik zie mensen altijd enthousiast reageren op de verandercurve. Zelfs mensen die boos en gekwetst zijn over bijvoorbeeld een reorganisatie of een taakwijziging. Na de workshop voelen ze zich begrepen en snappen ze zelf ook waarom het ze zo raakt. Dat er daarna openlijk over gesproken kan worden helpt al zoveel!’

Praktisch:

Deze workshop wordt op maat gegeven en afgestemd op de gevraagde verandering.
Duur basis workshop: circa 2,5 uur, € 850,- excl btw en reiskosten

 

“Een actieve workshop met kennisoverdracht en beleven! Het enthousiasme spat ervan af. Jullie zorgen voor veel herkenning door actuele voorbeelden en inbreng van de aanwezige mensen. De sfeer is ontspannen en de grote dosis humor maakt het voor iedereen een leerzame en plezierige ervaring!”

Godelief van den Akker

Docent verpleegkundige, Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg

Meer informatie? Neem contact op!