Selecteer een pagina

Flitsworkshop Typisch gedrag bij verandering

De workshop

Wil je met een korte interventie inzicht krijgen in typisch gedrag bij verandering? Effectief mensen motiveren, en voorkomen dat individuen of het hele team de verandersnelheid stagneert?

Overweeg dan deze workshop van 2,5 uur. In herkenbare scenes maken we dilemma’s en taal van je organisatie en de verandering concreet. Het resultaat: meer begrip voor de verandering en inzicht hoe er mee om te gaan. 

 

Veranderen

Deze workshop is geschikt als start van een verandertraject, maar ook goed in te zetten op personeelsbijeenkomsten, teamdagen of tijdens teambuildings. Deelname is laagdrempelig. We bieden een mooie mix van humor, ontspanning, inzicht, en bewustwording op eigen gedrag. 

De groepsgrootte kan variëren van 5 personen tot 150. 

 

 

Babette

Babette

Begeleider

‘Kort, energiek, humoristisch en to the point! Deze workshop is een mooie interventie als start van een traject of op een teamdag. Ook bij pijnlijke voorbeelden lachen mensen om zichzelf. Dat zorgt ervoor dat iedereen meer begrip krijgt voor mensen in verandering.’

Annemarie

Annemarie

Begeleider

‘Ik zie mensen altijd enthousiast reageren op deze workshop. Zelfs mensen die boos en gekwetst zijn over bijvoorbeeld een reorganisatie of een taakwijziging. Na de workshop voelen ze zich begrepen en snappen ze zelf ook waarom het ze zo raakt.’

Praktisch:

Deze workshop wordt op maat gegeven en afgestemd op de gevraagde verandering.
Gehele workshop: circa 2,5 uur, € 850,- excl btw en reiskosten

 

“Een actieve workshop met kennisoverdracht en beleven! Het enthousiasme spat ervan af. Jullie zorgen voor veel herkenning door actuele voorbeelden en inbreng van de aanwezige mensen. De sfeer is ontspannen en de grote dosis humor maakt het voor iedereen een leerzame en plezierige ervaring!”

Godelief van den Akker

Docent verpleegkundige, Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg

Meer informatie? Neem contact op!